En sak som jag verkligen tycker om är att springa i andra städer. Att dra på sig löparskorna och bara ge sig ut är enligt mig ett av de bästa sätten att upptäcka en stad. Man kan hitta restauranger, butiker eller bara fantastiska naturupplevelser. Nu ska jag snart på konferens i Stockholm och det betyder givetvis att löparskorna hänger med. Jag har sprungit en del i Stockholm så det är inte så att jag kommer att upptäcka en helt ny stad. Men jag försöker alltid att springa på olika platser varje gång så att jag får se nya delar av staden.

En viktig del av packningen


Ett måste på löprundan
Jag har alltid mobilen med mig när jag är ute och springer i andra städer. Då kan jag enkelt se på kartan var jag befinner mig, och det är ingen risk att jag skulle springa vilse och inte hitta tillbaka. Dessutom kan jag markera platser som jag vill komma ihåg, till exempel om jag ser en restaurang som jag vill besöka senare på kvällen. Dessutom tycker jag att det känns säkrare att ha telefon tillgänglig. Det gäller förstås oavsett var man springer, även om det är hemma. Det kan ju hända att man ramlar ner i ett dike och bryter benet eller så. Så jag brukar faktiskt se till att alltid ha telefon med mig, även om det också är lockande att lämna den hemma. Man är ju så uppkopplad hela tiden och när jag tränar så vill jag bara vara i mig själv.

Några tips?
Om någon som läser här har några tips på var jag borde springa i Stockholm så får ni gärna dela med er här. Jag har som sagt varit på en del ställen, men ös på med förslag! Annars tar jag nog bara tunnelbanan åt något håll och kliver av någonstans där jag känner för och låter benen bära mig vidare någonstans. Alltid lika spännande!

Kategorier: LöpningTips

Relaterade inlägg

Tips

Torr i vinter

Även om vintersport är bäst på TV så är det ändå någonting som jag ibland ägnar mig åt, som jag skrev. Ett av skälen till att jag inte vintersportar så mycket som jag nog borde Läs mer…

Jakt

Fram med muskedundren!

Nu är vi mitt i sommaren vilket gör att det börjar bli dags att förbereda oss för höstens kick-off! Nej, kanske inte riktigt än, men snart. Kick-off är något som kan bli väldigt bra om Läs mer…

Tips

Perfekta sättet att vandra på

Det finns något speciellt och väldigt betydelsefullt med den svenska naturen. Det är något som kallar efter att vi ska besöka den och spendera tid där. Det är en längtan inom oss själva som är Läs mer…